Troydesign - banner & sign

Best selection of premium Joomla 1.6 templates

Despre Troydesign

Troydesign prin reprezentantul sau fiscal SC. Troydesign S.R.L. si-a inceput activitatea in anul 2005,pornind de la ideea de a oferi clientilor servicii complete de productie publicitara. Am constatat ca exista interes din partea cumparatorilor, fapt pentru care firma noastra este în continua dezvoltare.

Cu timpul ne-am dezvoltat şi în momentul de faţa suntem o echipa de oameni experimentati si creativi si dornici sa auzim de urmatorul proiect. Cu o experienţa de 6 ani în domeniu, am reuşit sa identificam şi să colaboram cu succes cu cei mai buni producatori de materiale necesare pietei publicitare din ţara şi din strainatate.

Odata cu cresterea pietei publicitare si largirea pietei de desfacere am invatat sa satisfacem cele mai exigente cereri de transport si montaj. In momentul de fata avem un parc auto satisfacator si suntem capabili sa livram produsele Troydesign pe tot cuprinsul tari si in functie de necesitatile clientului in orice stat din uniunea europeana.

Nu zicem ca suntem cei mai buni in ceea ce facem,fiecare e bun in felul sau unic dar tare ne bucuram cand vedem o idee de a noastra materializata intr-un concept publicitar pe o cladire,un magazin,un spatiu expozitional,pe capota unui autoturism sau pe o simpla carte de vizita.

Troydesign stie ca fiecare proiect este diferit si nu ne referim la materialele folosite,costurile de executie ci la alegerea publicului tinta si materializarea proiectului cat mai aproape de forma sa finala.

Respectam deadline-urile

Intelegem piata publicitara

Avem spirit de competitie

O echipa de oameni experimentati si creativi

Dornici sa auzim de urmatorul proiect